Domů > Trénink, Trénink na ledě > Tréninkové plány GT pro Kanadu

Tréninkové plány GT pro Kanadu

4.5.2011, 12:16

Tréninkový plán č. 1 (26.4.2011)
Tréninkový plán č. 2 (28.4.2011)
Tréninkový plán č. 3 (3.5.2011)
Tréninkový plán č. 4 (4.5.2011)
Tréninkový plán č. 5 (6.5.2011)

Před Kanadou máme 8-9 tréninků na to, abychom kluky nasměrovali k hokeji, jaký mám rád, jaký preferuji a jaký jsem vždy kluky učil. Vychází z jednoduché filosofie:

! KAŽDÁ PĚTKA MÁ VLASTNĚ DESET HRÁČŮ !
Dvě levá křídla, jednoho centra, dvě pravá křídla a …. pět obránců.

Preferuji permanentní pohyb hráčů s pukem i bez puku, krátká střídání (30-45 sec.), kombinační hru s prolínáním útočníků a obránců, rychlé přechody středního pásma na jednu až dvě nahrávky, okamžité zakončení po přechodu do útočného pásma, pokud se nepodaří vstřelit branku okamžité roztažení hry od branky a znovu do zakončení, žádné kreace a individuální představení po rozích, žádné chumlování před brankou soupeře, střely přes hráče zásadně po ledě nebo těsně nad ledem, okamžitý tlak do brány po střele, po ztrátě puku okamžité napadání dvěma hráči, bránění útočného pásma aktivní hrou obránců se zajišťováním posledním útočníkem atp. atp. atp.

Tak tohle všechno se budeme učit, protože tohle přesně chceme hrát. Bruslení a kvedlání s pukem se za těch pár tréninků a navíc jarních nenaučíme, tak aspoň zkusíme něco do hokeje. Všechny tréninkové plány pak zveřejním (malované v novém DrillBook ONLINE). Ber nebo nech být, jako vždycky …

Video tréninku podle plánu č. 2

Categories: Trénink, Trénink na ledě Tags:
Komentáře jsou uzavřeny.