Domů > Domácí, DrillBook, Zprávy > StatsBook – již ke stažení v App Store!

StatsBook – již ke stažení v App Store!

12.7.2013, 08:43

Aktualizace: 22.7.2013

Takže tímto si dovoluji oficiálně představit StatsBook, aplikaci pro vedení statistik hráčů a gólmanů během zápasu. Aplikace je navržena tak, aby byla co nejjednodušší na obsluhu, ale zároveň nabídla uživatelům vše potřebné pro zaznamenávání statistik v průběhu zápasu. Uživatelské rozhraní je sice pouze v angličtině, ale její používání pochopí i ten, kdo si plete „ok“ a „ko“ 🙂

App Store

Snadno si nastavíte název domácího týmu, hodnoty, se kterými chcete během vedení statistik skutečně pracovat (např. gól u brankáře asi nebude v mládežnických kategoriích tak úplně pravděpodobný, tak tuto možnost prostě deaktivujete) a pak už jen uvedete jména a čísla hráčů a brankářů, kdy před každým zápasem deaktivujete ty, kteří do zápasu nenastoupí. Pak už stačí zadat New game, uvést jméno týmu soupeře, jestli hrajete doma nebo venku, zapsat třeba i krátkou poznámku k zápasu a můžete začít. Sloupce s jednotlivými hodnotami jsou pro snazší orientaci barevně odlišeny a vám tak stačí jen tapnout prstem na displej do pole u příslušného hráče a aktivity, kterou zrovna zaznamenáváte (např. vhazování, hit, branka, asistence, trest ad.). Údaje se přičítají a na konci zápasu pak můžete shlédnout podrobnou statistiku sledovaných hráčů i brankářů. Údaje se samozřejmě ukládají do tabulky s celkovou statistikou a lze je z iPadu dostat snadným exportem ve formátu PNG nebo lépe jakou CSV soubor pro další zpracování v programu Excel ap.

Zkrátka je to taková hračka pro skutečné „statsmakery“ nebo i třeba zapálené rodiče. Určitě ji zkuste, cena byla stanovena na 2 USD a je určena výhradně pro iPady (všechny typy).

Webová stránka: StatsBook pro iPad

StatsBook

 

Categories: Domácí, DrillBook, Zprávy Tags:
  1. MH
    07.10.2013 na 16:19 | #1

    @Nwsk
    Beru na vedomi a pokusime se pridat do dalsi verze. Ten soucet chapu 😉

  2. Nwsk
    07.10.2013 na 16:04 | #2

    Tak jsem vyzkoušel v pár zápasech tu aplikaci, líbí se mi, ale ještě by to chtělo malinko vylepšit!
    Když dostanu gól při hře bez brankáře,tak aby se to promítlo do výsledku,tak to musím někomu zapsat!
    Dále kdyby šlo,aby se to dole sčítalo – střely, bully, goly…chápete jak to myslím?
    Pak mě štve že když vytvořím zápas a zapomenu na jednoho hráče, tak tam nejde doplnit !!!

  3. MH
    26.08.2013 na 10:38 | #3

    @Radek P
    Je mi lito, jen na iPad. Alespon zatim, uvidime, jak bude cas 🙂

  4. 26.08.2013 na 08:12 | #4

    Ahoj Míro, něco obdobného pro Android bys neměl?

Komentáře jsou uzavřeny.