Domů > Fauly, Zprávy > Hitparáda českého mládežnického hokeje

Hitparáda českého mládežnického hokeje

16.2.2012, 13:43

Projížděl jsem staré maily a našel jeden, kde jsem byl přímo vyzván k tomu, abych ho zveřejnil, tak proč bych tak konečně neučinil. (Pokud mě paměť neklame, tehdy jsem tak neučinil s tím, ať si dotyčný využije své oficiální distribuční kanály.)

Mail mi poslal pan XY (jméno dnes už není důležité), tehdejší pracovník ČSLH v návaznosti na naši snahu zorganizovat celosezónní soutěž 3. tříd ve velkém hokeji (paralelní k soutěži v minihokeji pořádanou svazem). Připomenu, že šlo o jediné a sice nabídnout dětem (za vlastní peníze!!!) možnost zahrát si více zápasů a to kromě minihokeje i ve velkém hokeji.

V závěru mailu naleznete ironickou poznámku k našemu tehdy plánovanému zájezdu do zahraničí (Philadelphie, turnaj OneHockey 2009, úplně jiný hokej, neuvěřitelné zápasy, hromada zkušeností, solidní 2. místo a hlavně !!!! dnes již prokazatelný nesporný přínos hráčům, kteří se turnaje zúčastnili), která jen podtrhuje mou domněnku, že takto smýšlející lidé jsou právě ti, na které je třeba ukázat prstem a poděkovat jim za to, že jsme v mládežnickém hokeji tam, kde právě jsme …

——-
Pane Hes,

Rozhodl jsem se po přečtení Vašeho článku uvést věci na pravou míru. Především Vám Svaz  Prevent ligu  nezakázal, to tvrdíte Vy!!! Informoval jsem se nejdříve u pana V.Kučery, prezidenta klub HC letci Letňany, jestli ví o aktivitách  trenéra, která má na starosti 3.třídu HC Letci Letňany.  Upozornil jsem pana Kučeru na to, že dlouhodobá soutěž na celém hřišti se neslučuje s koncepcí pro kategorii 3. tříd, jak ji schválil VV ČSLH pro sezónu 2009/2010.

Panu Kučerovi jsem naznačil, že by tento problém mohl řešit i VV ČSLH a je i reálné nebezpečí odebrání dotací na celou mládež. Proč také posílat dotace klubu, který nerespektuje koncepci svazu.

Jinak bych vám připomněl, že jste se do Prevent ligy přihlásil pod hlavičkou HC Letci Letňany, a proto jsem Vás jako organizátora, nekontaktoval.

Ještě bych rád ocitoval větu z Vašeho článku : „… proč to soudruzi oznamují nějakému klubu, proč to neoznámí pořadateli, tedy mně?“ Chtěl jste být asi zajímavý, ale  já jsem to vzal jako urážku mé osoby, protože  komunista jsem  nikdy nebyl a jsem na to hrdý. Požaduji tudíž od Vás omluvu.

Zbytek článku nebudu komentovat,  nestojí mi to za to. Soudný  čtenář  nebo člověk, který o sportu a práci s mládeží něco ví, ten si udělá obrázek sám. Přeji  Vám hodně úspěchů s “ třeťákama „ na turnaji v Americe. To je super myšlenka a hráčům v tomto věku to určitě něco přinese. A nejen hráčům…..

Doufám, že moji reakci na Váš článek budete publikovat na vašich stránkách.

S pozdravem

XY

Trenér mládeže ČSLH

Categories: Fauly, Zprávy Tags:
Komentáře jsou uzavřeny.