Domů > Domácí, Video, Zprávy > Havran story

Havran story

24.4.2012, 16:15

Jak to vypadá, když výjimečný talent podpoříte láskou k hokeji, poctivou dřinou a zavadíte na své hokejové pouti o dobrého trenéra, vám prozradí následující video.

YouTube Preview Image
Categories: Domácí, Video, Zprávy Tags:
  1. 26.04.2012 na 11:19 | #1

    @Dostal
    Ano, v tom mate pravdu, pokud to tak je. Tady prave hovorim o te komplexnejsi ceste, pro vsechny hrace. Nicmene jsem ted zaznamenal nekolik nazoru, ze jedina dulezita, pro rozvoj hrace, je jen hra. S tim ja souhlasit uplne nedokazi. Ano, jsem pro hru, co nejvic hry, zapasu, jednak hrace bavi, jednak rozviji, ale bez solidniho nacviku dovednosti, to stacit nebude. A to je tema, ktere mam prave ve zminovanem pripade na mysli …

  2. Dostal
    26.04.2012 na 10:56 | #2

    @MH
    Nechci s Vámi polemizovat, jeho vývoj znám dokonale a nepletu si nic. Vyjádřím se jinak:
    Pokud trenér nechá hrát hráče pouze od červené k bráně soupeře a nevadí mu, že ostatní hrají na něj a to od mala, tak to nemá s individuálními dovednostmi nic společného. Ale máte pravdu pro jeho rozvoj to bylo ideální pro ostatní již moc ne.

  3. 26.04.2012 na 10:42 | #3

    @Dostal
    Dobry den, nepopiram vubec nic. Jelikoz jsem mel moznost sledovat dosavadni Kubovu karieru prakticky od malicka, vim o cem mluvim. Zda se, ze si pod dojmem zprostredkovanych informaci zamenujete protezovani osobnich statistik s duslednym zamerenim se na individualni dovednosti hracu. Ano, tady jsem osobne zastancem malinko jine cesty (nazval bych ji komplexnejsi), ale zaklad je de facto stejny. Nicmene to uz je vec nazoru.

  4. Dostal
    26.04.2012 na 10:23 | #4

    Nadpis moc neodpovídá,
    platí pouze „když výjimečný talent podpoříte láskou k hokeji“ zbytek jste si přibarvil a pokud je dobrý trenér ten, který protěžuje individuální statistiky nad kolektivní hrou družstva, tak popíráte vše o čem jste na Gooolu kdy psal.

  5. rodič
    24.04.2012 na 11:25 | #5

    Já bych to ještě doplnil o maximální rodičovskou podporu,teď už hlavně psychickou.Má to pěkně rozjeté,tak ať se daří.Držím palce.

Komentáře jsou uzavřeny.