Domů > Domácí, Zprávy > Sázkovka na MS – a máme vítězku!

Sázkovka na MS – a máme vítězku!

20.5.2013, 14:07

MS 2013Tak určitě! Předpokládám, že tak nějak by odpověděl klasik českého hokeje na otázku, zda se mu líbila hra nového vícemistra světa. I mně, i Hynkovi, Vilémovi, Jarmile, prostě všem, které znám a kteří hokeji alespoň trochu rozumí. Na titul to ještě nebylo, ale do pěti let ho mají, na to bych si vsadil.

Nějak mám pořád před očima babiččin obrázek nad dveřmi v kuchyni „Kde se hospodaří, tam se dobře daří.“ A Švýcaři, jak vidno, hokejově hospodařit umí. Na rozdíl od našich luhů a hájů, ale to je zase jiná písnička. A bohužel stokrát ohraná. Ale budeme doufat. Snad konečně pustíme z hlavy nekompatibilní švédský model a vrhneme se směrem jiným, českým, světovými příklady pouze inspirovaným, ale reálným a zohledňujícím naše možnosti a mentalitu.

No a jak dopadla Sázkovka? Osobně končím ostudně na 730 Gooolarech, ale velká gratulace, hokejka a tentokrát i políbení putuje jen přes jednu zeď (rozuměj z garáže třeba do našeho obýváku…) sázející s květinovým nickem čekanka. Prý bude dobrá na match děti versus rodiče… Na druhém místě pak končí a izolačky vyhrává Spyromen. Tady to bude bez pusy 🙂 a asi i osobního předání, tak prosím o zaslání adresy, ať mohu výhru odeslat.

Categories: Domácí, Zprávy Tags:
  1. čekanka
    20.05.2013 na 14:20 | #1

    Děkuji za gratulaci a příležitost si zasázet 🙂 Nejvíc mě mrzí prohrané sázky na zápasy české reprezentace a také na ten poslední, finálový. Když se ale podívám na rozlosování příštího šampionátu, určitě budou sázky daleko jednodušší.
    Jinak souhlas, na výkony Švýcarských borců byla krásná podívaná, nicméně včera, ať se nám to líbí nebo ne, je zastínila žlutá dvojčata 😉
    Hokeji zdar!

Komentáře jsou uzavřeny.