Domů > Domácí, Fauly, Zprávy > Varování před značkou EASTON a firmou PROFI-HOCKEY s.r.o.

Varování před značkou EASTON a firmou PROFI-HOCKEY s.r.o.

17.5.2013, 14:49

Aktualizace 20.5.2013

Pokud uvažujete o koupi nové hole, vyhněte se obloukem značce Easton i jinému zboží dováženému jistou PROFI-HOCKEY s.r.o.

Hloupě jsem v JB Sportu pořídil „špičkovou“ originální (nikoliv kopii, na které na svém webu dovozce upozorňuje) Easton RS Intermediate za bezmála 5.000 Kč po slevě v domnění, že nám vydrží stejně jako Bauer Total One skoro celou sezónu. Nějakých deset dnů od koupě po 5-ti tréninkových jednotkách v rukách 11-letého hráče dopadla hůl viz obrázky níže. Nějakej špatnej kus, říkám si a pokorně zasílám k reklamaci. Jaké překvapení, když se mi vrátila s vyjádřením „REKLAMACI NELZE UZNAT JAKO OPRÁVNĚNOU, ZBOŽÍ HRUBĚ MECHANICKY POŠKOZENÉ, NEJEDNÁ SE O VADU MATERIÁLU ANI KONSTRUKCE.“ Dokonce to mají frajeři z PROFI-HOCKEY s.r.o. připravené na razítku!!!

Posuďte podle obrázků sami. Každopádně, ode mě už EASTON a mistři z PROFI-HOCKEY s.r.o. neuvidí ani kačku. Vám ostatním doporučuji, kupujte cokoliv jiného a kdekoliv jinde než u PROFI-HOCKEY s.r.o., snad raději třeba i ty levné čínské kopie, na které profíci z PROFI-HOCKEY tak upozorňují!!! Já se jdu dotázat na EASTON do světa, zda se takto chovají všude a máme s tím tedy do budoucna při výběru hokejového vybavení počítat.

Vyjádření k reklamaci na razítku jasně naznačuje, jak PROFI-HOCKEY řeší reklamace svého vadného zboží!!!

obrázek[4]

Špička a patka RS po 5-ti tréninkových jednotkách v rukou 11-ti letého hráče!

obrázek[2]obrázek[3]

Z těchto obrázků je jasně vidět, jak moc je hokejka ohraná. Téměř vůbec 🙁
obrázek[1]

obrázek

Aktualizace 20.5.2013

Tento příspěvek trochu rozvířil vody a jeden z příspěvků, které jsem obdržel mailem obsahoval i info o jiné holi, včetně fotografií, takže přidávám.

Dobrý den, dovoluji si zaslat foto hokejek Warrior Widow. Ve své době nejvyšší model. Dvě děti 11 let a stejný problém jako vy. Koupě proběhla v německu Create-sports. Dotaz na anglické zastoupení – odpověď: reklamaci řešit pouze s prodejcem. Prodejce (sice bez razítka), ale dopadli jsme stejně jako vy. Dnes Warior vyrábí hokejky z lopatou zpevněnou Aramidem-faktické uznání výrobní vady. Takže prodejci se chovají vesměs stejně. Zřejmě problém nejvyšších modelů z důvodu váhy.

Warrior

 

 

 

 

Categories: Domácí, Fauly, Zprávy Tags:
  1. Reno
    28.06.2013 na 00:38 | #1

    Není nad staré dobré dřevo.Ono to stejně není o hokejce,ale o rukách.Každý tady posiluje a přidává si,ale pár gramu navíc na holi neuveze.No jo,no,pokrok,mladý taky niči kompozit,ale jsem si jistý,že se dřevem by nebyl o nic horší.

  2. táta hokejisty
    26.06.2013 na 20:46 | #2

    Já jsem koupil letos synovi Bauer (1500 Kč),po pár trénincích rozklížená lopata,reklamace neuznána.Dlouhodobě mám dobré zkušenosti s Eastonem.

  3. Pepa
    21.05.2013 na 11:16 | #3

    Bauer ONE30 jedna vydržela 2 měsíce a druhá týden, První koupená na Hvězdě druhá v LB.
    Obě zlomené ve stejném místě v krčku. Reklamace neúspěšná shodou okolností také 11 letý hokejista. Do té doby ze všech hokejek pouze vyrostl.

  4. CM
    20.05.2013 na 14:49 | #4

    a nebo to vozit z ameriky. tam tenhle „klacek“ aktuálně přijde na nějakých 119$-JUN a 139$-INT. Ideálně je potřeba se vyhnout clu a poradit si s náklady na přepravu. klukům klacky takhle už druhým rokem vozíme a pohoda… Teda fakt, že nevozíme aktuální topky, ale rok-dva staré vyšší modely… cenově do 60$ za kus

  5. 20.05.2013 na 14:44 | #5

    Vasemu mladymu gratuluju, zrejme natrefil na povedeny kus. Ani my jsme nikde na asfaltu nehrali, vlastne nikde jsme toho moc s touto RS nenahrali, coz je myslim jasne poznat z fotografii, spicka byla navic cela peclive obalena izolackou. Na asfaltu brousime Bauer Total One, ktera drzi uz skoro dva roky, at se s ni dela cokoliv. Nejde ani tak o to, ze jsme natrefili evidentne na spatny kus, podstatny a varujici je pristup Rene Vinopala.

  6. 20.05.2013 na 14:41 | #6

    @Martin
    A asfaltu to není. Podle mého jde o dodavatele resp. výrobce či spíše „jakost“ hole. Já s nimi mám zkušenost u staršího syna (17 let) a déle jak tři týdny nevydržela a příliš velké procento jen jeden, dva tréninky. Jakmile jsme přešli na Tronky, snížili se sezónní náklady na třetinu. Jednak cena a jednak i objektivně více vydrží.

  7. Martin
    20.05.2013 na 14:35 | #7

    Náš mladej je z téhle hole nadšenej – vydržela mu skoro celou sezonu – bylo ale potřeba mu vysvětlit, že před zápasem na asfaltu se s ní prostě nehraje…

  8. David
    19.05.2013 na 14:10 | #8

    Jen upozorňuji, ze mám stejně špatnou zkušenost i s Bauerem. Čepel za 1.800,- vydržela 2 tréninky a zápas . Koupil jsem novou stejnou a vydržela stejně. Reklamace odmítnuta z níže uvedených důvodů.

  9. Roman
    18.05.2013 na 08:15 | #9

    Děkuji za radu,tak asi u nás zvítězí Bauer..

Komentáře jsou uzavřeny.