Domů > Infoservis > Přijďte pobejt

Přijďte pobejt

9.12.2013, 16:52

Vánoční turnaj

Nutí vás v klubu rotovat po rozích, vydržet 2 minuty na ledě nebo postávat tupě na modré a někde dokonce se zákazem střelby? Nezoufejte, vím jistě, že je ještě v ČR pár lidí, kteří dnešnímu hokeji rozumí. Následuje jejich nabídka (MH).

Zdravotní hokejová škola ve spolupráci s Petrem Jonákem (Hockey academy), který již několik let působí jako hlavní trenér mládežnického klubu nejvyšší kategorie AAA Little ceasers v Detroitu v USA, pořádá 23. Prosince vánoční turnaj 3-3 v plzeňské Kooperativa aréně.

Jedná se o přirozenou formu hry, v níž se mísí ZÁBAVA, KRETIVITA a posouvání již naučených DOVEDNOSTÍ na zcela jinou úroveň.

Hra na malém prostoru ve všech věkových kategorií patří v USA k nejzákladnějším druhům rozvoje. Podobně jako děti vyrůstaly, hrávaly a bruslily na zamrzlém rybníku, tento turnaj může pomoci simulovat minulost a dát stejné dovednosti pro budoucí hvězdy.

„SESTAV SI TÝM Z KAMARÁDŮ (minimum 4+1 -nezáleží na klubové příslušnosti) A PŘIJĎ SI UŽÍT PRAVOU HOKEJOVOU ZÁBAVU A ZDOKONALIT SE, TAK JAKO TO DĚLÁVALI AK TUÁLNÍ I MINULÉ HVĚZDY NHL“

Kategorie:

  • 2001/02
  • 2003 /04
  • 2005/06 a mladší

přihlášky a více informací na http://lzhokejkemp.webnode.cz/products/vanocni-turnaj-3-3/

S pozdravem L.Zdrha a P. Jonák!

Categories: Infoservis Tags:
Komentáře jsou uzavřeny.